Van Persie stelt beslissing over toekomst uit tot na EK

Jefrey Van der Straeten
| 2 reacties
Van Persie stelt beslissing over toekomst uit tot na EK
Foto: © SC

Arsenal wil Robin Van Persie heel graag een contractverlenging laten tekenen, maar de Nederlander twijfelt. Hij wil pas na het EK beslissen hoe zijn toekomst eruitziet.

Van Persie ontpopte zich dit seizoen tot topschutter van Arsenal én van de Premier League. De club uit Londen wil hem dan ook graag langer houden dan tot juni 2013, wanneer zijn huidig contract afloopt.

De Nederlandse aanvaller wil echter wachten tot na het EK om rond de tafel te gaan zitten met het bestuur van de Gunners. Dat meent BBC althans te weten.

Van Persie zou willen afwachten hoe Arsenal het doet op de transfermarkt. Vorig seizoen werden tijdens de zomerperiode zowel Nasri als Fabregas van de hand gedaan. Daardoor kende Arsenal een zwakke seizoensstart.

Daarnaast weet de club van Wenger op dit moment nog niet in welke Europese competitie men volgend seizoen actief zal zijn. Momenteel staat men derde, maar als men vierde wordt, is men afhankelijk van het resultaat van Chelsea in de Champions League-finale.

Als de Blues die finale winnen, speelt de vierde van de Premier League volgend seizoen in de Europa League en dat ziet Van Persie allicht niet zitten. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties