Van der Sar: "Alle vertrouwen in spelers van United"

Van der Sar: "Alle vertrouwen in spelers van United"
Foto: © SC

Manchester United-boegbeeld Edwin Van der Sar volgt zijn ex-club nog steeds op de voet. Volgens de voormalige doelman van The Red Devils heeft United alles in handen om kampioen te worden.

Vanavond staat de stadsderby op het programma. Bij winst kan City de leiding weer overnemen op basis van doelpuntensaldo. "Ik denk dat het United gaat worden, omdat ze al voldoende hebben aan een gelijkspel", laat Van der Sar optekenen op de website van de Premier League. "Zelf heb ik zes seizoenen voor United gespeeld en mijn hart is nog altijd rood. Ik hoop dat ze het juiste resultaat gaan behalen om de titel in stand te houden. In de spelers heb ik alle vertrouwen, zeker vanwege de ervaring van Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Ryan Giggs, Paul Scholes en Patrice Evra."

"United heeft dit seizoen langdurig op City moeten jagen. Een ommekeer is gebruikelijk en normaal in de Premier League, dus hopelijk heeft het gelijkspel tegen Everton geen negatieve invloed. Maar Sir Alex Ferguson is al 26 jaar manager en heeft dertien titels gewonnen. Zijn ervaring spreekt in het voordeel van United", vertelt hij nog. "Je kan alleen niet op tegen de welwillendheid en de honger van City. Vorig seizoen zijn ze begonnen met het winnen van de FA Cup en ze gaan er alles aan doen om ook de titel te grijpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties