Cercle nodigt jongeren uit voor partij tegen KV Mechelen

Melissa Maes
| 23 reacties
Cercle nodigt jongeren uit voor partij tegen KV Mechelen
Foto: © SC

Cercle Brugge ontvangt zaterdag KV Mechelen en de vereniging hoopt dat het niet de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen is. Cercle Brugge nodigt alvast alle jongeren gratis uit voor de partij van dit weekend.

Bob Peeters en zijn spelers zullen er alles aan doen om te winnen en dus onze poule in play-off 2 als leider af te sluiten. Lukt dat, dan volgt er nog een thuiswedstrijd tegen de winnaar van de andere poule in PO 2. Dat alles om mogelijk het laatste felbegeerde Europees ticket te behalen in een onderling duel tegen de nummer vier uit play-off 1”, klinkt het bij Cercle Brugge.

“Als ploeg met bijzondere aandacht en een groot hart voor jongeren, doet Cercle een gerichte actie. Alle jongeren geboren na 1990 alsook alle houders van een studentenkaart kunnen de wedstrijd tegen KV Mechelen gratis bijwonen in onze Jongerentribune. We willen Cercle, met veel jongeren in het A-team, naar de overwinning stuwen.”

Tickets zijn op vertoon van een identiteitskaart of studentenkaart te verkrijgen op zaterdag 5 mei. Dat zowel in de ochtend op de dienst kaartenverkoop (in de West tribune van het Jan Breydel-stadion) van 10 tot 12uur alsook vanaf 18.30 uur aan de loketten aan de hoofdtribune Noord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties