"Met geld van Gorius kopen we vijf nieuwe spelers"

Melissa Maes
| 60 reacties
"Met geld van Gorius kopen we vijf nieuwe spelers"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Julien Gorius maakte tijdens zijn vier jaar bij KV Mechelen 43 doelpunten. Sportief directeur Fi Vanhoof moet nu op zoek naar een middenvelder die de 27-jarige Fransman kan vervangen. "Een zware opdracht."

Julien Gorius trekt vanaf volgend seizoen het truitje van Racing Genk aan. KV Mechelen beseft maar al te goed dat een vervanger moeilijk te vinden zal zijn.

“Gorius was een topper voor KV Mechelen, maar ondanks zijn nog vier jaar lopend contract kon KV hem niet meer tegenhouden. Julien kwam op leeftijd en kon nog een mooie transfer versieren”, zegt Fi Vanhoof in GvA.

“Ik denk aan de les van Westerlo, dat met Paulo Henrique zijn topschutter verloor en een heel seizoen problemen had. We zullen het geld over vier, vijf spelers moeten verdelen. Als Olivier Renard vertrekt, hebben we een doelman nodig, we willen extra creativiteit op het middenveld en er komen twee spitsen bij.”

Is Franck Berrier de mogelijke opvolger van Gorius? “Berrier? Een goede voetballer, maar er zijn nog geen contacten geweest”, aldus Vanhoof.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties