Daum: "Respect tonen voor Anderlecht"

Bart Vandenbussche
| 29 reacties
Daum: "Respect tonen voor Anderlecht"
Foto: © SC

Club Brugge trekt zondag naar Anderlecht. Mits winst kan blauw-zwart het titelfeest van de leider nog even uitstellen. "Maar dat mag geen motivatie zijn."

Club Brugge heeft zondag een zege nodig als het Anderlecht niet wil zien vieren. “Met zo’n ingesteldheid op het veld komen, is belachelijk. Als dat je enige doel is, dan zal je verliezen”, zegt Christoph Daum op de clubwebsite.

“We moeten respect tonen voor Anderlecht. En als zij kampioen worden, zullen we hen feliciteren en dan verdwijnen. Ik praat niet graag over andere teams, maar Anderlecht heeft goed gewerkt.”

“Ze hebben spelers die al lang in dezelfde ploeg spelen en deden goede transfers. Anderlecht heeft ervaren spelers, een ervaren coach en veel ervaring in het bestuur. Bij Club is alles nieuw. Maar ik ben wel trots op de weg die mijn spelers al hebben afgelegd. Ze pikten veel op en maakten veel vooruitgang.”

De Duitse coach wou verder niet veel kwijt over zijn toekomst. “Of ik bij Club blijf? Dat doet helemaal niks ter zake. Er zijn nog drie matchen te spelen, dat is het enige wat telt. Als de media willen speculeren over mijn toekomst: doe gerust.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties