Commotie rond Tweet van KBVB-man blijft zonder gevolgen

Commotie rond Tweet van KBVB-man blijft zonder gevolgen
Foto: © SC

Benjamin Goeders zal zich zijn Tweet van zondagavond al lang beklaagd hebben. De marketing manager van de KBVB stuurde toen het volgende de wereld in: "Kampioenennnnn!!! Ben op zoek naar supporters van FCB??? Hahaha." In zijn functie misschien niet de beste actie.

De supporters van Club Brugge konden er alvast niet om lachen en bestookten de Twitter van Goeders met berichten die daarop zijn account afsloot. Hij had eerst wel al zonder veel gevolg zijn excuses aangeboden: Mijn excuses aan de supporters van FCB, was maar een intern grapje met paar collega's. RESPECT voor uw ploeg.

Woordvoerder Stefan Van Loock mocht het oplossen. "Het is een spijtig voorval, maar je moet het kaderen", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Goeders was er zich echt niet van bewust dat die tweet openbaar gepubliceerd werd. Het bericht was enkel om een paar collega's te jennen, maar raakte toevallig online. Een puur technische kwestie dus. Goeders is zich wel degelijk bewust van zijn neutrale rol en had geen kwade bedoelingen. Hij ging zijn boekje dus niet te buiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties