Reactie Courtois: "Ik kreeg al felicitaties van Petr Cech"

Fabian Morren
| 20 reacties
Courtois: "Ik kreeg al felicitaties van Petr Cech"
Foto: © SC

Thibaut Courtois was dolgelukkig na het winnen van de Europa League met Atlético Madrid. "Het is fantastisch", zei de doelman na de wedstrijd.

Manuel Gonzalez in Boekarest

"Het is alsof ik droom"', reageert de talentvolle keeper. "We hebben veertien wedstrijden gespeeld en de laatste twaalf hebben we gewonnen. Het is ongelooflijk."

"Morgen (vandaag, red.) ga ik weer flippen als we gevierd worden. Met Genk hadden we ook een open bus, maar heb de beelden al op YouTube gezien van de vieringen van Atletico op Neptuno en er komt 200.000 man "

"Courtois kreeg al veel felicitaties. "Ik heb 2 gsm's. De één is plat door alle berichten die ik kreeg. Op de andere staan er zeventig op. Ik moet serieus wat tijd nemen om iedereen te beantwoorden. Ik kreeg felicitaties van heel veel mensen, onder meer van mijn klasgenoten en van Petr Cech. Dat doet altijd deugd!"

RC Genk schreef op Facebook dat ze trots waren op Courtois. "Ik heb de mensen Van Racing Genk gezien op de Gouden Schoen. Alle plooien zijn gladgestreken en ze hebben me gefeliciteerd. Ik ben blij en trots om dat shirt te hebben gedragen en daar veel geleerd te hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties