Odjidja: "Leekens kan me overtuigen te blijven"

Mathias Dumarey
| 76 reacties
Odjidja: "Leekens kan me overtuigen te blijven"
Foto: © SC

Vadis Odjidja (foto) is blij verrast met de komst van Georges Leekens als nieuwe trainer van Club Brugge. "Hij kan me overtuigen om toch hier te blijven", aldus de middenvelder die gisteren tegen Kortrijk in stijl afscheid nam van het seizoen.

"Ik heb pas na de wedstrijd gehoord dat Georges Leekens onze nieuwe trainer wordt", stelt Vadis Odjidja op de website van Club Brugge. "Ik denk dat hij een goede keuze is voor Club Brugge omdat Leekens een trainer is die alleen maar voor de prijzen gaat. Hij is ook een uitstekende motivator. Leekens is iemand die me kan overtuigen om te blijven", aldus de middenvelder.

"Leekens weet wat winnen is en hij kan op resultaat spelen. Hij was als bondscoach zeker de juiste man op de juiste plaats om de Rode Duivels naar Brazilië te brengen, maar in voetbal kan alles nu eenmaal heel snel veranderen", weet Odjidja nog.

Odjidja vindt ook dat Leekens en zijn voorganger Christoph Daum met elkaar te vergelijken zijn. "Hij kan motiveren en speelt altijd voor een goed resultaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties