Matthys: "Dikke proficiat aan Cercle Brugge"

Dirk Pieters
| 4 reacties
Matthys: "Dikke proficiat aan Cercle Brugge"
Foto: © SC

Het seizoen zit er helemaal op voor Bergen. Een knappe prestatie van de nieuwkomer in de hoogste klasse en daar is ook Tim Matthys het helemaal mee eens.

"Spijtig dat het seizoen er helemaal op zit nu, maar we kunnen wel met een goed gevoel op vakantie trekken. Ik denk dat we heel fier mogen zijn op ons seizoen. We waren één van de favorieten om te zakken, maar toonden dat we onze plaats is eerste zeker verdienen", aldus Matthys aan onze redactie.

Toch zat er misschien nog net iets meer in voor Bergen, maar het ging uiteindelijk onderuit tegen Cercle Brugge. Jammer dat we de finale niet hebben gehaald, maar het was een lang en zwaar seizoen voor ons. De frisheid ontbrak wat bij beide ploegen, maar ik moet Cercle Brugge zeker en vast feliciteren. Ze speelden heel realistisch voetbal en verdienen de kwalificatie. Ze speelden een schitterend seizoen en waren net niet bij de eerste zes."

Over zijn eigen seizoen mag Matthys ook best tevreden zijn. "Ik mocht zeker niet klagen dit seizoen. Ik gaf 12 assists en scoorde 2 doelpunten. Met mijn assists ben ik tevreden, maar volgend jaar moet mijn scorend vermogen wat hoger. Of dat dit bij Bergen is of een andere ploeg weet ik nog niet . Ik heb nog een contract voor één jaar, maar ik heb van het bestuur vernomen dat ze met mij rond tafel willen gaan zitten om te praten over een nieuw contract. Dat is toch een bewijs dat ik een bepalende figuur ben ik het team. Aan de andere kant is het misschien ook de moment om nog een mooie zet te doen in mijn carrière. Ik voel mij absoluut klaar om nog een stap hoger te zetten. Er is toch wel wat interesse en dat doet goed voor mijn vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties