Gago is in zijn sas bij AS Roma

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Gago is in zijn sas bij AS Roma
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Gago voelt zich uitstekend bij AS Roma. De Argentijn werd dit seizoen door Real Madrid uitgeleend aan de Italianen en de kans is groot dat Gago ook volgend seizoen bij de Romeinen voetbalt.

De 26-jarige Fernando Gago zat op een dood spoor bij Real Madrid en dus werd de middenvelder door de Spanjaard voor een seizoen uitgeleend aan AS Roma. Daar speelde hij dit seizoen dertig partijen in competitieverband en daarin kon hij één keer scoren.

Franco Baldini, algemeen directeur van Roma, zal volgende week afreizen naar Madrid om een langere huur te bespreken. "Ik denk niet dat er grote problemen zullen zijn, maar volgende week zullen we meer weten. Gago wil graag bij ons blijven en Real Madrid wil hem verkopen", klinkt het bij Marcello Lombilla, manager van Gago, bij Tele Radio Stereo.

Gago speelt sinds 2007 in Europa bij Real Madrid dat hem destijds voor twintig miljoen euro wegkocht bij Boca Juniors. Gago ging toen door als een gigantisch talent, maar hij kon nooit doorbreken in de Spaanse hoofdstad. Bij Real kwam hij in vier seizoenen niet verder dan 92 wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties