Ronaldo: "Ik denk beter te zijn dan Messi"

Mathias Dumarey
| 94 reacties
Ronaldo: "Ik denk beter te zijn dan Messi"
Foto: © SC

Lionel Messi mag dan wel de ene Gouden Bal na de andere verzamelen, Cristiano Ronaldo vindt toch van zichzelf dat hij beter is dan de Argentijn van FC Barcelona. "Ik denk dat ik momenteel beter ben", aldus de Portugees.

Het is Cristiano Ronaldo al langer een doorn in het oog dat er op deze aardbol één speler is die toch beter is dan hij. De Portugese aanvaller pakte dan wel met Real Madrid het kampioenschap in Spanje, hij moest de topschutterstitel toch aan Lionel Messi laten. Waar Ronaldo 46 goals kon maken, kwam Messi aan 50 doelpunten zodat hij met de Gouden Schoen ging lopen.

In een gesprek met CNN zegt Cristiano Ronaldo dat hij toch denkt momenteel beter te zijn dan Lionel Messi. "Maar ik moet wel zeggen dat ik stilaan moe wordt van al die vergelijkingen. Ik denk dat dat voor Messi ook wel zal gelden", aldus Ronaldo.

"Je kan een Ferrari toch ook niet met een Porsche vergelijken. Ze hebben andere motoren. Messi doet alles voor FC Barcelona en ik voor Real Madrid. Ik denk dat we het beste in elkaar naar boven halen. Dat geldt overigens ook voor beide teams. Het is niet altijd Messi tegen Ronaldo", besluit de flamboyante Portugees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties