UPDATE: Ryan Donk verlengt contract bij Club Brugge

Jefrey Van der Straeten
| 236 reacties
UPDATE: Ryan Donk verlengt contract bij Club Brugge
Foto: © SC

Ondanks speculatie dat hij naar Ajax of Anderlecht zou vertrekken, heeft Ryan Donk zijn contract bij Club Brugge tot 2014 verlengd.

Ryan Donk heeft bij Club Bruge bijgetekend tot medio 2014. Daarmee blijft de centrale verdediger nog twee seizoenen verbonden aan blauw-zwart. 

“Ik voel me heel goed bij Club. Het voorbije seizoen zijn we aan iets nieuw begonnen en je voelt dat deze ploeg, samen met de fans, naar iets moois toe groeit. (...) De supporters dragen me op handen en ik had bovendien een zeer goed gesprek met onze nieuwe coach, die me duidelijk maakte welke richting hij uit wil. Club is ambitieus, dat ben ik ook dus…. Ryan blijft een Bruges-boy", reageerde Donk tevreden.

Ook Georges Leekens, de kersverse trainer Club Brugge is in zijn nopjes: “Dat Ryan Donk blijft is heel belangrijk signaal voor Club Brugge. Hij was afgelopen seizoen al van grote waarde voor het elftal. Straks moet hij nog méér een leidersfiguur worden, zowel op als naast het veld. Daar heeft hij absoluut de kwaliteiten voor en dat heb ik hem in een gesprek ook duidelijk gemaakt.”

Vincent Mannaert, General Manager van Club Brugge, noemde Donks contractverlenging "evenveel waard als een transfer.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties