Harm van Veldhoven moet spektakel brengen bij Malinwa

Fabian Morren
| 69 reacties
Harm van Veldhoven moet spektakel brengen bij Malinwa
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Harm van Veldhoven is de nieuwe coach van KV Mechelen. De Nederlander tekende een contract voor twee seizoenen bij Malinwa. "Ik wil spektakel en verzorgd voetbal brengen", zegt hij.

Van Veldhoven was de voorbije seizoenen aan de slag bij Roda JC. "KV Mechelen liet me enkele dagen na het ontslag van Marc Brys weten  dat ze interesse hadden in mij. Het werd me snel duidelijk dat het bestuur volledig voor mij wilde gaan’, zegt van Veldhoven.

"Er was ook interesse van andere clubs die in theorie sportief hoger kunnen mikken, maar KV Mechelen past bij mijn karakter. Ik wil immers dezelfde beleving en bezieling in mijn werk en bij mijn spelersgroep."

Ambitie
Van Veldhoven wil zijn ambities voor komend seizoen nog niet uitspreken. "De komende dagen heb ik met Fi Vanhoof en het bestuur gesprekken gepland om de kern en de visie voor volgend seizoen vast te leggen", verduidelijkt hij. "Maar het mag duidelijk zijn: ik wil grenzen verleggen. KV Mechelen moet overigens zo veel mogelijk spektakel brengen. Samen met de sfeer op de tribunes moet het voetbal dat we brengen, tegenstanders schrik aanjagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties