Reactie Cech: "Ging te snel naar de bal"

Cech: "Ging te snel naar de bal"
Foto: © SC

Een foutje van Petr Cech bracht de spanning terug in de match. Zelf heeft hij naar eigen zeggen nooit getwijfeld aan de goede afloop.

Bart Vandenbussche in Wroclaw

"We speelden goed en de organisatie stond pal. Ok, ik maakte een fout waardoor we een doelpunt incasseerden, maar ik heb altijd gedacht dat het zo zou eindigen. Je voelt gewoon op het veld dat de spelers telkens de juiste keuze maakten.", verduidelijkt de keeper van Chelsea zijn vertrouwen in een goeie afloop.

Wat ging er precies mis bij het tegendoelpunt? "Ik wou te snel naar de bal gaan. Ik dacht dat er iemand meeliep en wou eerst bij de bal zijn. Achteraf gezien een foute keuze van me."

Cech zag zijn ploeg alvast een ideale start nemen. "Ik denk dat we al tegen Rusland de eerste 20 minuten goed gestart waren, maar nadien ging alles mis. Ook nu zijn we goed gestart. Als je dan 2 keer op korte tijd kan scoren dan gaat alles steeds gemakkelijker. We hadden de wedstrijd onder controle en er werd goed verdedigd. We kunnen nu op ons gemak kijken naar Rusland - Polen en na afloop van die partij zullen we wel zien wat we de volgende match moeten doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties