Rode Duivels tekenen present op Keizer Karel Cup

Rode Duivels tekenen present op Keizer Karel Cup
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend wordt het sport- en recreatiepark Blaarmeersen volledig omgetoverd tot 'the place to be' voor alle voetballiefhebbers. De 16de editie van KKC, Europa's grootste minivoetbaltoernooi lokt immers mooi volk. Romelu Lukaku, Sven Kums en Vadis Odjidja bijvoorbeeld.

Olivier Deschacht, Kevin De Bruyne, Jellert Bettens en Vadis Odjidja zijn dit jaar de peters van KKC. “Ik heb lang minivoetbal gespeeld, daardoor ben ik technisch sterk. Ik ben trots om peter te zijn van dit toernooi”, aldus Kevin de Bruyne over zijn peterschap.

Het grootste nieuws valt te rapen in het deelnemersveld van dit jaar waar Romelu Lukaku met een eigen ploeg (Babweno) zal uitkomen in de competitieve herenreeks. Ook Sven Kums heeft een ploeg die meedoet dit jaar aan de KKC.

Bovendien wordt er op zaterdag een galawedstrijd gespeeld tussen een ploeg van ex-Rode Duivels, onder leiding van Johan Boskamp, en enkele huidige en ex-spelers. Gilles De Bilde, Gert Verheyen, Geert De Vlieger, Philippe Clement, Gunter Thiebaut, Frederic Dupré, Bertrand Crasson  en Benoit Thans zijn slechts enkele namen die present tekenen. 

Op en naast het veld
Tijdens KKC zal de finale van de nationale voetbaltoer Nivea For Men Friends Cup worden betwist. Acht ploegen, die zich kwalificeerden tijdens één van de voorrondes, zullen het tegen elkaar opnemen en strijden voor een trip naar Barcelona, waar ze de kans krijgen om met de volledige ploeg een topmatch bij te wonen.

Naast het minivoetbal zullen de aanwezigen voor het eerst in de KKC-geschiedenis kunnen genieten van een recreatief beachvolleybaltoernooi op Blaarmeersen strand. Ploegen van drie spelers zullen op zaterdag namelijk strijden om de eerste plaats en genieten van de beachbar met lekkere cocktails.

Naast het sportgebeuren is Keizer Karel Cup een gratis ontmoetingsplaats voor vrienden die op zoek zijn naar een gezellige sfeer en willen genieten van een brede waaier aan randanimatie.

Schepcorner Cup VMF, EA Sports Gamezone, Panna Soccer, kinderanimatie, … Vervelen zullen ze zich niet! Bovendien hoeven de voetballiefhebbers geen seconde van het EK te missen. Wij zorgen namelijk voor voldoende EK-gevoel met een scherm waarop de kwartfinales live te volgen zijn. 

Rock Werchter van de voetbalfestivals
Op vrijdag kan iedereen na de gestreden matchen meebrullen op de schlagermuziek tijdens het KKC Summer Festival. Op zaterdag kunnen ze  genieten van een BBQ, meedansen op de vibes van DJ  Noski en DiMaro en  komt de alom bekende formatie Sylver de boel muzikaal op stelten zetten. KKC wordt beslist het Rock Werchter van de voetbalfestivals! 

Ware traditie
Al jaren is Keizer Karel Cup voor veel voetbalfanaten een traditie waar ze zich met vrienden komen ontspannen en uitleven, zowel op als naast het veld. Mannen, vrouwen, kids, profs, amateurs, … Voor iedereen valt er iets te beleven. “Voor mij is Keizer Karel Cup het toernooi met de grootste naam, iedereen kijkt er namelijk naar uit. Het is de perfecte afsluiter van het minivoetbalseizoen”, aldus Jeroen van Gehuchte, topspeler bij OH Drongen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties