Emile Mpenza: "Ik heb nog geen enkele aanbieding gehad"

Dennis Moonen
| 25 reacties
Emile Mpenza: "Ik heb nog geen enkele aanbieding gehad"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emile Mpenza is sinds drie maanden terug in België. Zijn contract bij Neftchi Bakoe werd niet verlengd. Momenteel heeft de spits nog geen enkele aanbieding op zak. "Het is tijd om aan mijn familie te denken."

In afwachting van een nieuwe club geniet Emile Mpenza, de laatste Rode Duivel die op een EK wist te scoren, van de tijd samen met zijn zoontje Lenny en zijn vriendin Shana. Maar stil zitten doet de inmiddels 34-jarige Mpenza niet. "Ik ga elke dag lopen om mijn conditie te onderhouden en ik train bij Lieven Maesschalck. Voetballen doe ik tegenwoordig met vrienden, voor het plezier", vertelt Emile tegen Sport/Voetbalmagazine.

Concrete aanbiedingen zijn er nog niet geweest voor Emile Mpenza, maar er waren wel al vage contacten. "Maar ik wil geen overhaaste beslissing nemen, want de kans bestaat dat dit mijn laatste club is. Daarbij wordt het ook tijd dat ik wat meer aandacht ga besteden aan mijn naasten." 

Emile Mpenza, die in het verleden al actief was bij Standard, verklaarde ooit dat hij zijn carrière wenste af te sluiten bij de Rouches. Maar dat is voor Emile niet meer aan de orde. "Standard is zijn ziel kwijt door het vertrek van Luciano D'Onofrio en Pierre François en dus sluit ik een terugkeer uit. Hoewel ik uitstekende herinneringen overhoud aan de supporters daar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties