Broos: "Keuze voor Borkelmans is een risico"

Dennis Moonen
| 35 reacties
Broos: "Keuze voor Borkelmans is een risico"
Foto: © SC

Officieel is het nog niet maar Vital Borkelmans wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe assistent- bondscoach van de Rode Duivels. Dit zorgt voor verdeelde meningen bij de kenners.

Aad De Mos: "Wilmots-Borkelmans kan een goeie combinatie zijn. Er waren drie mogelijkheden: ofwel nam Wilmots een assistent met veel ervaring. Ofwel nam hij iemand die vroeger een verdediger was, want aanvallers doen dat vaak. De derde optie was om een assistent te nemen met wie het gezellig kaarten is."

Franky Van der Elst: "Veel zal afhangen van de taakverdeling maar iedereen verdient een kans. Aan de inzet en het enthousiasme van Borkel hoeft niemand te twijfelen. Maar de vraag is of spelers zoals Fellaini en Witsel raad aanvaarden van een trainer die onlangs ontslagen werd bij Dender omdat ze degradeerden."

Hugo Broos: "Met Wilmots en Borkelmans staan er twee trainers met weinig bagage. De keuze voor Wilmots kan ik nog begrijpen. Maar de keuze voor Vital vind ik, met alle respect, toch een risico. Maar laten we hem maar steunen en hopen dat we er in 2014 bij zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties