Seijas: "Standard moet altijd Europees spelen"

Tomas Taecke
| 39 reacties
Seijas: "Standard moet altijd Europees spelen"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Luis Manuel Seijas is na drie weken vakantie aan de oevers van de Maas neergestreken. Vooraleer de spelverdeler van de Rouches een nieuw seizoen induikt onderstreept hij nog eens de ambities van de Luikenaars: "Standard moet en zal dit seizoen Europees voetbal afdwingen", aldus de Venezolaan.

Luis Manuel Seijas, één van de revelaties aan Luikse zijde vorig seizoen, is klaar voor een nieuwe oefening. "Die drie weken vakantie hebben mij enorm veel deugd gedaan", laat Seijas door Sudpresse optekenen. "Ik kreeg de kans mij volledig te ontspannen en het voetbal even uit mijn hoofd te plaatsen".

Het nieuwe seizoen wordt voor Standard opnieuw een beproeving. Zonder doelpuntenmakers Tchité en Cyriac en rots in de branding Felipe is het op dit moment koffiedik kijken waar het Luikse schip zal stranden.

"Het is enorm jammer dat we dit seizoen niet op twee fronten zullen strijden", oordeelt Seijas over zijn club die dit jaar van Europees voetbal 'gespaard' zal blijven. "De Europa League missen is echt zonde. Een club als Standard moet eigenlijk altijd Europees spelen. Dit jaar moeten we absoluut een Europees ticket in de wacht weten te slepen", aldus een ambitieuze Seijas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties