Interview Schrijvers tekent woensdag bij Genk: "Graag enkele keren invallen"

Robby Morren
Robby Morren
| 35 reacties
Schrijvers tekent woensdag bij Genk: "Graag enkele keren invallen"
Foto: © SC

Siebe Schrijvers moet volgende week nog 16 worden maar geldt nu reeds als een toptalent. Over enkele dagen zet hij zijn handtekening onder een contract bij Racing Genk.

Coach Mario Been gunde Schrijvers nog 20 speelminuten tegen PSV. "Voor mij was het een fantastische ervaring, ik heb toch een twintigtal minuten mogen spelen. Het was voor mij de eerste keer dat ik voor zoveel supporters mocht voetballen, ik heb ervan genoten", aldus Schrijvers tegenover onze redactie.

Bijna wist de youngster zelfs te scoren met een afstandsschot. "Dat schot ging een metertje naast, jammer."

Contract
Woensdag wordt hij 16 en dan tekent hij een contract bij Genk. "Er zijn al enkele gesprekken geweest met mijn manager en mijn ouders. Woensdag teken ik normaal bij Genk."

A-kern
"Ik doe nu de voorbereiding volledig mee met de A-kern en dan zullen we bekijken of ik bij de A-kern blijf of weer naar de beloften ga. Het liefst blijf ik natuurlijk bij de grote jongens maar ik moet ook wel voldoende aan voetballen toekomen."

Schrijvers oogst veel lof maar wil geen stappen overslaan. "Het zou fantastisch zijn als ik dit seizoen een paar keer mag invallen. Ik word alleszins heel goed opgenomen in de ploeg."

Lees ook:
'Trots wanneer Boskamp zegt dat ik een groot talent ben'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties