Zondag 22 juli fandag Cercle met Ball-BQ

Pieter Vierstraete
| 22 reacties
Zondag 22 juli fandag Cercle  met Ball-BQ
Foto: © SC

Op zondag 22 juli ontvangen Cercle Brugge en Sporting Telenet de supporters van Cercle in het Jan Breydelstadion voor de jaarlijkse fandagen. Fans kunnen onder andere een kijkje nemen achter de schermen of een foto nemen van hun favoriete speler.

Om de start van het nieuwe seizoen extra in de verf te zetten, pakt Telenet uit met de ludieke Ball-BQ-actie, een barbecue die eruit ziet als een bal. Jeroen Leen is verantwoordelijk voor Sponsoring & Events bij Telenet: “Tijdens de fandagen moeten uiteraard de supporters van de clubs centraal staan. Daarom pakken we met deze actie uit, speciaal voor hen.

Collectors item

Supporters die tijdens de fandagen intekenen op het Sporting Telenet-aanbod krijgen zo'n Ball-BQ mee naar huis. Als kers op de taart zorgt Sporting Telenet komende zaterdag voor een Ball-BQ die gepimped is in de kleuren van Cercle Brugge en die gesigneerd werd door alle spelers van de club. Dit unieke stuk kan gewonnen worden door deel te nemen aan een wedstrijd én te raden hoeveel ballen er in het gekende Sporting Telenet-busje zitten.

“Van de ‘gepimpte Ball-BQ’ is er per club trouwens maar 1 exemplaar dus dat wordt ongetwijfeld een collectors item”, besluit Leen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties