Geeraerd: "Wij zijn enige ploeg ter wereld zonder spitsen"

Fabian Morren
| 23 reacties
Geeraerd: "Wij zijn enige ploeg ter wereld zonder spitsen"
Foto: © SC

Waasland-Beveren begint komend weekend aan zijn avontuur op het hoogste niveau zonder spitsen. "Dit is heel vervelend", zegt coach Dirk Geeraerd.

"Vooraan is er niemand", aldus de coach. "Ik denk dat wij de enige ploeg ter wereld zijn zonder spitsen. Of toch, tijdens het EK was er nog een”, lacht Geeraerd. “Dat is vervelend, want zo kunnen we geen automatismen bouwen, op de training moet ik soms een verdediger vooraan zetten.”

“Let op, dit is geen verwijt naar de clubleiding, die doet er alles aan”, benadrukt de coach in GvA. “Maar we botsen op de limieten van eerste klasse. Ofwel moet je een transfersom betalen, ofwel neem je een spits die vrij is, maar dan is er een reden waarom die vrij is. Kouemaha en Mpenza werden ons aangeboden, maar het duurt nog een hele tijd voor die fit zijn.”

Sonck
Geeraerd hoopt nog op Wesley Sonck. “Er is een gesprek geweest, maar Wesley stond er niet om te springen. Hij vreest in een scenario-Lierse te belanden, waarbij hij tegen de degradatie moet vechten. Ik hoop nog, maar we gaan zijn deur niet plat lopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties