Nieuw STVV-talent maakt indruk

Dennis Moonen
| 10 reacties
Nieuw STVV-talent maakt indruk
Foto: © SC

STVV haalde vorig seizoen de jonge Edmilson Junior bij Standard. Hij kreeg bij de Limburgers een tweejarig contract. Edmilson maakt meteen indruk bij STVV.

"Het was in eerste instantie de bedoeling om hem te stallen bij de beloftenkern" aldus technisch directeur Jan-Pieter Martens in HBvL. "Toen Brepoels Edmilson één keer zag spelen bij de reserven toen wou hij meteen overhevelen naar de A-kern. Dat deze jongen bulkt van het talent, viel ons al meteen op."

Voor Edmilson zelf is het de laatste weken allemaal heel snel gegaan. "Ik kijk op naar mannen als Grégory Dufer en Bruno Andrade. Met Andrade kan ik een potje Portugees praten en ik lig met hem op de kamer. Pierre-Yves Ngawa ken ik nog van bij Standard. Iedereen is vriendelijk voor mij."

Edmilsons vader is een doodnormale man. "Pa is een jaar of vijf, zes geleden bakker geworden in Luik. Het is hard werken maar hij doet het graag. Hopelijk kan ik doorbreken als profvoetballer dan kan ik mijn vader van die zware job afhelpen", aldus Edmilson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties