Anderlecht en Club enige echte titelkandidaten

Fabian Morren
| 12 reacties
Anderlecht en Club enige echte titelkandidaten
Foto: © SC

Zaterdag trappen KV Kortrijk en landskampioen Anderlecht de nieuwe competitie af. Een moment waar vele voetballiefhebbers de voorbije maanden reikhalzend naar uitgekeken hebben. Hoe komt hun ploeg voor de dag? Wat te verwachten van die inkomende en uitgaande transfers?

Op al die vragen zijn er nog geen antwoorden. Maar de Unibet-bookmakers deden hun huiswerk al.

Kampioen
Voor de titel zijn er voor de Unibet bookmakers maar 2 echte kandidaten: Club Brugge en Anderlecht. De regerende landskampioen is lichtjes favoriet met een notering van 1,60 tegen 1, blauw-zwart staat aan 2,50 tegen 1. Wie dus 10€ zou inzetten op Anderlecht als kampioen wint er 16€ terug, Club-Brugge zou er 25€ opleveren.

Interessanter wordt een gokje op één van de outsiders: dezelfde 10€ op Standard zou 120€ opleveren, op KRC Genk 140€ en op AA Gent zelfs 220€!

De beker dan maar?
Ook voor de beker zijn Anderlecht en Brugge de topfavorieten, al is dat hier veel minder uitgesproken. Anderlecht aan 3,50 tegen 1, Brugge aan 4 tegen 1 en Standard aan 7 tegen 1. Uittredend bekerwinnaar Lokeren staat pas 6de aan 15 tegen 1.

Topschutter
Dieumerci Mbokani is favoriet om Jéremy Perbet op te volgen als topschutter. Met een notering van 6 tegen 1 blijft hij net voor Perbet (7 tegen 1) en Jelle Vossen (10 tegen 1).

Onvermijdelijk: wie degradeert?
De nieuwkomers in de Jupiler Pro League zullen het volgens de Unibet bookmakers het moeilijkst hebben om zich te handhaven in de competitie, met Charleroi als torenhoog favoriet met een notering van 1,60 tegen 1. Waasland-Beveren krijgt meer respijt van de bookmakers met een notering van 5,5 tegen 1.

Niet akkoord met de mening van de bookmakers? Verzilveren kan op www.unibet.be!

Registreer je nu hier! Voetbalkrant.com biedt u als enige een bonus van 100 euro per persoon aan!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties