Messoudi: "Thuis moeten we het kunnen afmaken

Dennis Moonen
| 1 reacties
Messoudi: "Thuis moeten we het kunnen afmaken
Foto: © SC

Vanavond vindt de terugwedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League tussen AA Gent en FC Differdange plaats. Mo Messoudi heeft alvast vertrouwen in een goede afloop.

"0-1 is vrij knap maar eigenlijk is het wel een goed resultaat", zegt hij in HBvL. Thuis moeten we het kunnen afmaken. We hebben ginds twintig kansen gehad. Vanavond moeten we die kansen wel afmaken."

Ondertussen werd er ook al geloot voor de volgende ronde. Daarin nemen de Buffalo's het op tegen het Slovaakse Slovan Bratislava of Videoton uit Hongarije. Niet meteen de meest bekende teams voor Messoudi. "Van Slovan Bratislava weet ik bijna niets. Wat betreft Videoton heb ik contact gezocht met Peter Czvitkovics van Kortrijk en hij wist me te vertellen dat Videoton tot de beste ploegen van Hongarije behoort."

Na de heenwedstrijd trok Christian Brüls aan de alarmbel. Er moest volgens hem nog heel wat versterking bijkomen. Ondertussen werd Jordan Remacle en Marcel Gecov aangetrokken. "Ik heb vertrouwen in het bestuur. We hebben voldoende kwaliteit en ik denk dat we klaar zullen zijn", besluit Messoudi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties