Vadis en Club leven met veel vraagtekens naar competitiestart toe

Dennis Moonen
| 18 reacties
Vadis en Club leven met veel vraagtekens naar competitiestart toe
Foto: © SC

Morgen opent Club Brugge de competitie tegen promovendus Waasland-Beveren. Vadis Odjidja beseft dat de vicekampioen er nog niet helemaal staat.

Club Brugge beleefde een voorbereiding met ups en downs. Het speelde sterk tegen Borussia Dortmund (3-1-winst), maar tegen KV Mechelen en vooral tegen het Spaanse Getafe ging Club met het schaamrood op de wangen van het terrein. "Onze voorbereiding liep niet op wieltjes", aldus Vadis Odjidja in Het Belang van Limburg. "De nederlaag tegen Getafe was best een harde klap. We verdedigden niet goed en we gaven te veel ruimte weg."

Het is ook nog onduidelijk welke spelers Georges Leekens zaterdag aan de aftrap brengt. Blauw-zwart kampt met een aantal geblesseerden. Odjidja: "Door die fysieke problemen hebben we nog niet aan een typeploeg kunnen werken. Gelukkige bleef Larsen fit, een verdediger is altijd moeilijker in te passen. Maar de groep moet nog groeien. Het is afwachten wie fit is tegen Waasland-Beveren."

Odjidja wordt nog steeds gelinkt aan een transfer. De international blijft er rustig onder. "Ik focus me op Club. Na mijn knieblessure van vorig jaar heb ik mijn beste niveau nog niet gehaald, allicht daardoor zit ik nog hier. Maar ik zou het niet als een straf ervaren als ik nog een jaar in Brugge moet blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties