Reactie "Berrier scoort nooit met het hoofd, behalve tegen ons"

"Berrier scoort nooit met het hoofd, behalve tegen ons"
Foto: © SC

Laurent Ciman ging niet helemaal vrijuit bij het enige doelpunt van de partij. Hij verloor immers het kopduel van Leye en daardoor kon Berrier scoren.

Johan Walckiers in Luik

Ciman baalde dan ook na afloop. De centrale verdediger (in een vorig leven rechtsachter) schudde het hoofd: "We krijgen een goal tegen die je bij de miniemen zelfs niet mag incasseren. En dan nog Berrier met het hoofd. Hij scoort nooit met een kopbal, behalve tegen ons."

Het was dan ook een volledige match 'net niet' voor de Rouches. "Als je niet scoort, win je nooit een match", aldus Marvin Ogunjimi, die zelf een paar kansen miste. "We hebben niet slecht gespeeld, maar je moet het ook afmaken."

Standard-trainer Ron Jans probeerde het positieve in te zien. "Dat is mijn job als trainer. Het is ook geen catastrofe. We creëerden kansen en als we die afmaken, winnen we deze match. We hadden het geluk niet aan onze kant. Een goal uit een stilstaande fase? Die vallen er in elke match. Natuurlijk had ik daarvoor gewaarschuwd, maar één moment van onoplettendheid is genoeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties