Reactie Leye: "Was toch speciale match voor Franck en mij"

Leye: "Was toch speciale match voor Franck en mij"
Foto: © SC

Geen reactie van Franck Berrier. De middenvelder weigerde na de match alle commentaar. Hij speelde een goede wedstrijd en scoorde de enige goal, maar waarschijnlijk verwachtte hij zich aan te veel vragen over Standard. Zijn maatje Mbaye Leye wou wel praten.

Johan Walckiers in Luik

Berrier scoorde nadat Leye de bal mooi doorkopte. "Voor mij en Franck was het toch een speciale wedstrijd gezien ons verleden", aldus Leye. "Het doet dan ook deugd om deze match te winnen. Ik had het wel al vroeger kunnen afmaken", doelde hij op de bal die hij vergat af te leggen op Berrier.

Maar ook kon hij een penalty gekregen hebben na een fout van Jelle Van Damme. "Ja, dat was gewoon strafschop. Hij gaf me een duw in de zestien. De scheidsrechter moet het niet gezien hebben. Maar goed, we winnen hier en dat is het belangrijkste. We zijn goed vertrokken."

Leye koestert geen wrok tegen Standard, waar hij ineens overbodig was geworden. "Nee, zeker niet. Standard is een grote ploeg die in de top thuishoort. Ik hoop dat ze een goed seizoen draaien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties