Gorius: "Communicatie en concentratie moeten beter"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Gorius: "Communicatie en concentratie moeten beter"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

In de oefenwedstrijd tegen PSV liet Mario Been Gorius nog postvatten op de linkerflank maar tegen Cercle Brugge moest hij centraal opdraven. De Fransman vervult bij Genk niet helemaal dezelfde rol als bij KV Mechelen maar verwacht dat hij snel zal aangepast zijn.

"Ik krijg nu een rol die wel lichtjes verschilt van mijn rol bij KV Mechelen maar ik ben oud genoeg en heb voldoende ervaring om me hier snel aan aan te passen. Ik ben naar Genk gekomen om te spelen en het clubbelang primeert."

Tegen Cercle moest Genk vrede nemen met een gelijkspel (3-3) na enkele defensieve blunders. Gorius noemt het frustrerend maar wijst niemand met de vinger.

"Het is natuurlijk frustrerend dat we op een gelijkspel bleven steken door drie vermijdbare tegendoelpunten. We hebben veel afwezigen achterin en dat is niet eenvoudig op te vangen. We winnen samen en we verliezen samen, fouten kunnen nu eenmaal gemaakt worden", aldus Goruis tegenover Voetbalkrant.

Communicatie en concentratie
Donderdag moet Genk met dezelfde nooddefensie vol aan de bak tegen FC Aktobe in de strijd om een Europees ticket. Gorius benadrukt dat er meer gecommuniceerd moet worden op het veld. "Vooral de communicatie en de concentratie zullen dan beter moeten zijn", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties