Lászlo Köteles beleeft slapeloze nacht

Pieter Vierstraete
| 34 reacties
Lászlo Köteles beleeft slapeloze nacht
Foto: © SC

Racing Genk kwam zondag niet verder dan een draw tegen Cercle Brugge. De Limburgers deden het aanvallend goed en scoorden mooie goals maar enkele bizarre tegentreffers speelden hen parten. "Ik heb zondagnacht geen oog dichtgedaan", vertelt Köteles in Het Belang van Limburg.

Lászlo Köteles (27) was vorig jaar één van de uitblinkers bij Racing Genk. Na het vertrek van Thibault Courtois bleek de Hongaarse doelman een uiterst betrouwbaar sluitstuk. Zondagavond liep het echter volledig fout. De eerste tegengoal was al bizar nadat een ongevaarlijke bal in carambole in de benedenhoek verdween.

Maar het zijn vooral de andere Cercle-doelpunten die Köteles nachtmerries bezorgden. De tweede treffer verdween te makkelijk in de korte hoek, de derde kwam tot stand na een flater van Lászlo. “Te gek voor woorden. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik een bal zo door mijn benen laat glippen.”

Genk-supporters scandeerden tevergeefs zijn naam om hem op te peppen: “Ook gesprekken met mijn vrouw en ouders deden deugd, maar toch bleef de match 's nachts nog door mijn hoofd spoken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties