"Wil van Gaal ook weten wanneer ze seks hebben gehad?"

Sam Soetaers
| 53 reacties
"Wil van Gaal ook weten wanneer ze seks hebben gehad?"
Foto: © SC

Louis van Gaal laat zich meteen opmerken als bondscoach van Oranje. Hij wil dat zijn spelers inloggen op een website om aan te geven hoelang ze geslapen hebben. VI-hoofdredacteur Johan Derksen denkt er het zijne van.

"van Gaal is terug en dat gaat Nederland geweten hebben", reageert Derksen. "Er is niets mis met de moderne communicatiemiddelen te gebruiken, maar het probleem is dat Louis nu aan het doorslaan is. Dit is echt zinloos."

"Elke dag moeten de spelers inloggen bij 'zijne koninklijke hoogheid' en ingeven hoelang ze geslapen hebben. Stel u voor dat een spelers laat is weggeweest en dan bij een plezante dame blijft slapen. Dan gaat die heus niet naar Louis mailen om te zeggen dat hij geen oog heeft dichtgedaan. Ze zullen gewoon zeggen dat ze acht uur geslapen hebben en dan kan Louis ook rustig zijn bed inkruipen."

Derksen is geen fan van Van Gaal. "Hij wil weten of zijn spelers voldoende geslapen hebben. Ach man, zoiets doe je met schoolkinderen maar toch niet volwassen mensen? Wil Louis binnenkort ook weten of ze seks hebben gehad? Hopelijk gaan de internationals hun ballen tonen en hier niet in meegaan. Louis is een schoolmeester en zal dat altijd blijven! Hij is de ezel die zich voor de zoveelste keer aan dezelfde steen stoot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties