Interview De Bock blij met preselectie RD: "Had dit niet verwacht"
Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
De Bock blij met preselectie RD: "Had dit niet verwacht"
Foto: © SC

Laurens De Bock maakt deel uit van de voorselectie van de Rode Duivels. De linksback van Lokeren had nog geen contact met de bondscoach en is verrast dat deze eer hem te beurt valt.

"Ik had het helemaal niet verwacht", laat De Bock weten aan Voetbalkrant. "Dit geeft natuurlijk wel een goed gevoel, zeker voor iemand van mijn leeftijd. Ik ben immers nog jong. Met de bondscoach heb ik nog geen contact gehad."

Het is niet zeker dat De Bock binnenkort ook effectief deel zal uitmaken van de definitieve selectie maar deze preselectie is alvast een blijk van waardering voor hem. "Het is nog lang niet zeker maar ik kijk er wel naar uit om tussen al de grote mannen te lopen mocht ik er uiteindelijk bij zijn."

Lokeren raakte afgelopen weekend niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Bergen maar De Bock weet dat zijn ploeg over heel wat potentieel beschikt. "Je ziet dat deze groep al twee jaar met samenspeelt, de automatismen zijn aanwezig maar we werken ook voor elkaar."

Geen schrik van topclubs
De bekerwinnaar krijgt nu met Genk, KV Mechelen en Gent een zwaar programma voorgeschoteld. "We zijn gestart met 4 op 6, dat moet toch vertrouwen geven voor de komende wedstrijden. Volgende week tegen Genk wordt het sowieso een moeilijke match maar wij hoeven geen schrik te hebben van topclubs. We moeten doorgaan op het elan van de match tegen Beerschot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties