Cercle: "Afwachten wat betreft Smolders en Evens"

Tomas Taecke
| 4 reacties
Cercle: "Afwachten wat betreft Smolders en Evens"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Cercle Brugge is het voorlopig koffiedik kijken wat betreft de beschikbaarheid van Bernt Evens en Tim Smolders tegen Anderlecht. De kans is wel bestaande dat beiden de aftrap halen.

Dinsdagmiddag liep Voetbalkrant.com Geert Leys, de kiné van Cercle, tegen het lijf. Leys wist dat Bernt Evens een succesvolle ingreep aan de oogkas heeft ondergaan en zondag mogelijk inzetbaar is  tegen Anderlecht.

"Bernt is op dit moment om een masker waarmee hij morgen zal proberen te trainen. Echt zicht hebben we voorlopig niet op de situatie, we moeten dag per dag kijken. Waarschijnlijk zullen we pas zaterdag weten of hij al dan niet kan aantreden tegen Anderlecht".

Gregory Mertens liep ondertussen wat rondjes om het Jan Breydelstadion en zal pas over twee weken zijn wederoptreden maken.

Wat betreft Tim Smolders: de Oost-Vlaming werd gehinderd door spanning op de adductoren en werd daardoor, deels uit voorzorg, uit de wedstrijdselectie gelaten. Pas later deze week moet beslist worden of hij al dan niet inzetbaar is.

Cercle neemt het pas zondagavond om 20.30u op tegen paars-wit en heeft zo nog enkele dagen tijd om de blessures van de basisspelers te evalueren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties