Köteles: "Het wordt een hel"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Köteles: "Het wordt een hel"
Foto: © SC

Racing Genk moet vanavond in Kazachstan een krappe 2-1 voorsprong verdedigen tegen Aktobe. Laszlo Köteles voorspelt een 'hel' maar gelooft wel dat Genk die zal overleven.

"Ik had in onze thuiswedstrijd een betere uitslag verwacht. We hadden vorige week zeker de nul moeten kunnen houden, dat is jammer genoeg niet gelukt. Die wedstrijd was een beetje als een loterij want we wisten niet zo goed wat we van de tegenstander moesten verwachten."

Dat is vanavond wel anders, de Kazakken hebben nu geen geheimen meer voor Genk. "Aktobe speelde het slim, ik vergelijk hen met Partizan maar Partizan is nog wel een stuk beter dan dit team en hen konden we vorig seizoen aan", aldus Köteles tegenover Voetbalkrant.

Pierre Denier ging enkele weken geleden een match van Aktobe bekijken en was onder de indruk van de sfeer in het stadion. Hij noemde het toen een heksenketel. "Het zal sowieso een hel worden in Kazachstan maar daar moeten wij mee kunnen omgaan. Wij moeten daar onze vechtlust tonen. Ik ben wel optimististich", besluit de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties