'Overgang Witsel naar Madrid volgende week officieel'

Christophe van den Boom
| 94 reacties
'Overgang Witsel naar Madrid volgende week officieel'
Foto: © SC

De overgang van Axel Witsel naar Real Madrid is volgens Portugese media zo goed als rond. Volgense de Portugese krant A Bola hebben Benfica en de club uit de Spaanse hoofdstad een akkoord bereikt en zou de transfer rond zijn.

De overgang van Witsel zou volgende week officieel bekend gemaakt worden. De Spaanse topclub is op dit moment op stage in Amerika, maar bij hun terugkeer in Spanje zullen ze de Belgische middenvelder aan het grote publiek voorstellen.

Al maandenlang suggereren de Portugese media dat de polyvalente middenvelder bij Benfica zou vertrekken. De transfersoap lijkt bijna aan zijn einde en indien de transfer werkelijkheid wordt, zal Fabio Coentrão de omgekeerde beweging maken. De linkervleugelspeler zal voor één jaar verhuurd worden aan zijn voormalige club Benfica.

Witsel speelde nog maar één seizoen bij de Portugese topclub. Hij maakte daar furore door onder andere te scoren tegen Manchester United en te strooien met assists. Dankzij zijn sterke prestaties wekte hij de interesse van een aantal topclubs. Een droomtransfer naar Real Madrid lijkt nu werkelijkheid. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties