Reactie Chadli: "Eigenlijk wilde ik weg"

Fabian Morren
| 28 reacties
Chadli: "Eigenlijk wilde ik weg"
Foto: © SC

Nacer Chadli scoorde op de eerste speeldag twee keer. De Rode Duivel van Twente wilde na het vorige kwakkelseizoen nochtans graag vertrekken bij de Nederlandse club.

"Vorig seizoen is het heel moeilijk geweest”, doet Chadli zijn verhaal aan De Telegraaf. “Ik raakte geblesseerd in de voorbereiding en toen ik terugkwam, had Ola John het heel goed gedaan op mijn positie en moest ik me op andere posities richten. Het is moeilijk om na een blessure je oude niveau op te pikken, als je niet op je eigen plek speelt.”

“Aan het einde van het seizoen heb ik ook gezegd, dat ik weg wilde, maar Ola John vertrok, zodat ik weer op links kon spelen. Nu gaat het weer lekker, ik heb plezier met de jongens. FC Twente heeft goede transfers gemaakt.”

Aan ambitie is er alvast nog geen gebrek bij Chadli. “Ik weet dat de mensen van de club voor dit seizoen als doelstelling hebben geformuleerd om bij de eerste vier te komen, maar mijn persoonlijke doelstelling is kampioen worden. Dat wil ik hier absoluut nog bereiken.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties