Reactie De Ceulaer: "Hele eer om bij Rode Duivels te zitten"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
De Ceulaer: "Hele eer om bij Rode Duivels te zitten"
Foto: © SC

Benjamin De Ceulaer verloor zondagavond met Lokeren tegen RC Genk en maakt vandaag zijn opwachting bij de Rode Duivels. "Een hele eer", zo omschrijft hij zijn selectie.

"Genk heeft de meeste kansen gecreëerd maar het is natuurlijk heel zuur dat je drie minuten voor affluiten die tegengoal nog slikt. Wij hebben het voetballend proberen op te lossen. Tijdens de eerste helft speelden we goed in blok en konden we op de counter wel enkele keren tegenprikken."

Uiteindelijk kon De Ceulaer nog wel leven met de nederlaag. "Het is nooit een geschenk om op Genk te komen voetballen." Wat hem wel deugd deed, is dat de Genkse aanhang zijn naam scandeerde. "Dat gaf wel een speciaal gevoel."

Rode Duivel
Voor De Ceulaer is er nu de wedstrijd met België tegen Nederland. "Het is toch een hele eer om als speler van Lokeren deel uit te maken van de selectie. Ik doe mijn uiterste best maar ik blijf daar heel bescheiden in. Je komt daar immers terecht tussen allemaal toppers die in het buitenland voetballen", aldus de spits tegenover Voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties