Lampard hoopt dat zijn leeftijd niet tegen hem keert in de nationale ploeg

Christophe van den Boom
| 7 reacties
Lampard hoopt dat zijn leeftijd niet tegen hem keert in de nationale ploeg
Foto: © SC

Frank Lampard wordt al een jaartje ouder, maar dat houdt hem niet tegen om bij de nationale ploeg te spelen. Hij wil mee naar Brazilië en hoopt dat zijn leeftijd zich niet tegen hem keert.

In de vriendschappelijke wedstrijd tegen Italië van woensdagavond is Lampard kapitein. Indien Engeland zich kwalificeert voor het WK in 2014, zal de middenvelder van Chelsea 36 jaar oud zijn. Een hoge leeftijd voor een international. 

“Als je presteert op een hoog niveau dan verdien je om in het team te staan, ongeacht je leeftijd. Ik heb nu 90 caps en wil niet de 100 halen voor de verkeerde redenen. In een ideale wereld zou ik betrokken zijn tot aan het einde van het WK”, aldus de Engelsman.

“Ik wil spelen voor mijn land. Ik ben blij om in een jonge ploeg te spelen en als ik de namen op het blad zie, dan voel ik mij best oud. Ik weet niet of ik binnen twee jaar nog in het team zit. Het doel is om de sterkste ploeg naar Brazilië te sturen en ik zal er alles aan doen om deel uit te maken van die selectie”, zegt de middenvelder strijdlustig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties