Deschacht mee naar Limassol

Deschacht mee naar Limassol
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Nog twee wedstrijden scheiden Anderlecht van de poulefases van de Champions League. Woensdag vindt de eerste plaats op het veld van AEL Limassol en John van den Brom kan daarvoor weer rekenen op Olivier Deschacht.

Paars-Wit zit in de laatste rechte lijn richting de Champions League. In de Play-Offs, de laatste voorronde voor het kampioenenbal, moet Sporting zich in twee wedstrijden proberen te ontdoen van het Cypriotische Limassol. Anderlecht-coach John van den Brom vertrekt maandagnamiddag met een 21-koppige kern richting Cyprus.

Deschacht sukkelde de laatste tien dagen met een barst in de ribben. Hij is echter hersteld en reist met de selectie af naar Cyprus. Van den Brom selecteerde de 18 van tegen Bergen - met dus ook Massimo Bruno - en nam ook Osama Hawsawi en derde doelman Davy Roef mee.

Selectie : Biglia, Bruno, Canesin Matos, Deschacht, De Sutter, Gillet, Hawsawi, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kaminski, Kanu, Kljestan, Kouyate, Mbokani, Odoi, Praet, Proto, Roef, Safari, Wasilewski

De aftrap van Limassol-RSCA is voorzien op woensdag 22 augustus 2012 om 20u45 (21u45 locale tijd) in het GSP-stadion in Nicosia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties