Interview Ladrière na 1 op 12: "Niet beginnen twijfelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Ladrière na 1 op 12: "Niet beginnen twijfelen"
Foto: © SC

Waasland-Beveren speelde 85 minuten goed mee met AA Gent maar ging dan alsnog de boot in en blijft zo achter met 1 op 12. Ladrière benadrukt dat de twijfel niet in de spelersgroep mag sluipen.

Waasland-Beveren leek zaterdagavond op weg naar puntenwinst maar in de laatste 5 minuten scoorde Gent nog 2 keer. Benoit Ladrière mocht aan de wedstrijd beginnen en speelde een degelijke partij. Dat zijn ploeg met lege handen achterbleef, vindt hij onverdiend.

"We zijn helemaal op het einde gepakt en dat maakt het extra jammer. We hebben de kansen gekregen maar als je die niet afmaakt, dan kan je niet winnen. We speelden een goede wedstrijd maar gaven op het einde de drie punten nog weg, dat is moeilijk te aanvaarden."

Kansen afmaken
Wat er moet veranderen wil Waasland-Beveren punten pakken? "We moeten gewoon de kansen die we creëeren ook afmaken en daarnaast moeten de kleine foutjes er nog uit", vertelt Ladrière aan Voetbalkrant.

"Tegen Gent hadden de drie punten altijd voor ons moeten zijn. Voor de wedstrijd zei iedereen dat wij het heel moeilijk zouden krijgen maar we hebben toch goede dingen getoond."

Niet twijfelen
Waasland-Beveren werd door velen getipt als degradatiekandidaat. De club heeft een bijzonder zwaar programma achter de rug en moet volgende week naar Kortrijk reizen. Het gevaar bestaat dat de twijfel in de groep sluipt wanneer de punten uitblijven.

"Voor de start van het seizoen twijfelde iedereen al aan Waasland-Beveren. Als spelers mogen wij niet beginnen twijfelen. Wij blijven geloven in deze groep en het is aan ons om ons te blijven concentreren en volgende week nog harder te werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties