Skrtel blijft langer bij Liverpool FC

Skrtel blijft langer bij Liverpool FC
Foto: © SC

Ondanks de interesse van Manchester City blijft Martin Skrtel bij Liverpool FC. De centrale verdediger zette zijn handtekening onder een nieuw contract bij de Reds.

Martin Skrtel werd afgelopen seizoen door de fans van Liverpool FC verkozen tot beste speler van het seizoen. De 27-jarige verdediger kon op interesse rekenen van Manchester City, maar hij blijft trouw aan de Reds. Na de training van vandaag tekende de Slovaakse international een nieuw contract.

Skrtel was heel blij met de nieuwe deal: "Ik ben blij want ik speel bij één van de grootste clubs van de wereld. Na het vorige seizoen waren er veel geruchten over mijn toekomst, maar mijn prioriteit lag altijd bij het tekenen van een nieuw contract bij Liverpool. Ik ben trots om bij Liverpool te spelen, samen met enkele van de beste spelers van de wereld."

Na Luis Suarez is Skrtel de tweede belangrijke speler die een contractverlenging krijgt bij LFC. De volgende in de rij zou Daniel Agger zijn. Ook de Deense verdediger kan rekenen op interesse van Manchester City, maar gaf eerder al te kennen liefst bij Liverpool te blijven. Alleen voor Barcelona zou hij aan het twijfelen slaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties