Reynaldo haalt neus op voor Cercle

Tomas Taecke
| 59 reacties
Reynaldo haalt neus op voor Cercle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het debacle tegen Lierse stond Cercle-manager Yvan Vandamme de verzamelde pers te woord. De managing director liet vallen dat het contact met Sporting Lissabon op een laag pitje staat en dat ook Reynaldo geen zin heeft in een nieuw verblijf bij de vereniging.

Tomas Taecke in Brugge

Cercle is op de dool, de fans schreeuwen om versterking. Bob Peeters en zijn sportieve collega's zijn niet meteen van plan nog iemand in huis te halen.

"We moeten de rust bewaren", aldus Vandamme na de nederlaag tegen Lierse. "Ik wil ook onderstrepen dat we het volste vertrouwen behouden in onze sportieve staf".

"Versterking is niet onmogelijk, maar we mogen niets forceren. We moeten het tij keren met de spelers die er zijn. Het is inderdaad zo dat de contacten met Sporting stroever lopen. Er zijn wat nieuwe mensen aan de macht en die hebben het niet zo goed begrepen op Cercle. We kunnen misschien wel een centrale verdediger (Thiago) lenen".

"Mogelijk bekijken we een andere piste en halen we er nog een spits bij. Reynaldo was een optie maar hij heeft geen zin in een nieuwe uitleenbeurt aan Cercle", aldus Yvan Vandamme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties