Jeugd zal kansen krijgen bij Liverpool
Yves Dekoning
| 4 reacties
Jeugd zal kansen krijgen bij Liverpool
Foto: © SC

Brendan Rodgers is iemand die graag zijn filosofie en zijn plannen deelt met de media. Dit keer had de manager van Liverpool het over de transferplannen en over de jeugd.

Brendan Rodgers gaf Raheem Sterling tegen Hearts en Manchester City een basisplaats en de 17-jarige winger maakte telkens indruk. Ook Jack Robinson en Adam Morgan mochten al proeven van het eerste team en tegen City kreeg de jonge verdediger Sebastian Coates de voorkeur op de ervaren Jamie Carragher.

Rodgers zal ook de komende weken en maanden jonge talenten kansen blijven geven. "Jonge spelers gaan door een hek met prikkeldraad voor je. Oudere spelers zullen zoeken voor het gat of zich zelfs omdraaien. Als je de frisheid van Raheem hebt ... Ik houd van opwindende spelers en hij is een opwindende speler."

"We hebben niet de financiële middelen van onze rivalen, maar we kunnen wel de jongeren kansen geven. Raheem zal over enkele jaren een echte topper zijn. Hij heeft de laatste maanden al veel vooruitgang gemaakt. Hij leert enorm snel."

Na de match tegen City had Rodgers al laten weten dat hij nog inkomende transfer verwacht voor de deadline op 31 augustus. "Ik ben niet zeker, maar ik hoop dat er nog enkele spelers bijkomen. We verloren deze zomer een aantal spelers en konden maar een paar nieuwelingen aantrekken. Ik hoop dat we nog een paar versterkingen over de streep kunnen trekken."

De manager van Liverpool ging niet in op namen, maar de voorbije dagen deden een aantal roddels de ronde. Liverpool werd onder meer gelinkt aan Theo Walcott (Arsenal), Clint Dempsey (Fulham), Daniel Sturridge (Chelsea) en Scott Sinclair (Swansea).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties