"Waarom kan Anderlecht de EL-finale niet halen?"

"Waarom kan Anderlecht de EL-finale niet halen?"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Roger Vanden Stock heeft na de loting in Monaco openhartig gesproken met enkele collega's. De preses van Anderlecht toont ambitie voor de toekomst: "Waarom wij niet naar de EL-finale?"

"We moeten om de drie jaar Champions League kunnen spelen", aldus Vanden Stock in HLN. "Want zonder Champions League is ons normaal functioneringsbudget elk jaar deficitair. Geen groot deficit, maar toch enkele miljoenen, die we normaal om de drie jaar ophalen met de Champions League. Dat laat ons toe de gaten te vullen, of eventueel wat opzij te zetten. De bedoeling is om wat opzij te zetten, zodat we onze derde ring kunnen bouwen en 30.000 toeschouwers kunnen verwelkomen."

Ook heeft Vanden Stock een droom. "Waarom zouden we niet dromen van een finale van de Europa League? Ik ben er zeker van dat we nooit meer de finale van de Champions League zullen halen, maar de Europa League moet mogelijk zijn. Als je ziet dat Braga de finale haalt, dan zeg ik: waarom wij niet? Want wij zijn zeker even sterk als Braga."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties