Witsel: "Hopelijk schudt Wasilewski mijn hand"

Tomas Taecke
| 32 reacties
Witsel: "Hopelijk schudt Wasilewski mijn hand"
Foto: © SC

Enkele uren na de interland tegen Kroatië vloog Axel Witsel samen met Nicolas Lombaerts richting Sint-Petersburg. In Zaventem vertelde de middenvelder nog vlug dat hij hoopt Wasilewski hem in de Champions League de hand zal reiken.

In een gesprek met HNB liet Axel Witsel zich onder andere uit over het incident met Marcin Wasilewski, waarbij de Pool destijds zijn been brak na een ongelukkige tackle van de gewezen Gouden Schoen-winnaar. Witsel trekt straks met Zenit naar Anderlecht, waar hij Wasilewski in de ogen zal kijken.

"De match tegen Wasilewski en Anderlecht wordt een wedstrijd zoals alle andere", legde Witsel uit. "Ik zal hem de hand reiken in de hoop dat hij ze aanvaardt".

Veel meer voegde Axel daar niet aan toe, zijn vader Thierry deed dat wel: "In Rusland weet men goed wat er gebeurd is. Het was een ongeluk, zeker niet opzettelijk. Na het incident hebben wij toenadering gezocht, maar we zijn twee keer afgewezen", aldus Thierry Witsel.

Axel Witsel trainde woensdag voor het eerst mee met Zenit nadat hij een rondleiding kreeg van Nicolas Lombaerts en ook de verzamelde pers te woord had gestaan. Mogelijk komt hij dit weekend al in actie tegen Terek Grozny.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties