Hazurov: "In elke wedstrijd beter en beter"
Fabian Morren
| 2 reacties
Hazurov: "In elke wedstrijd beter en beter"
Foto: © SC

Kosta Hazurov is sinds deze zomer de nieuwe spits bij Lierse. Bij de Pallieters is men erg tevreden over de Bulgaarse aanwinst.

"Toen ik bij Lierse kwam, was ik lang niet de enige speler die nieuw was bij de club. De trainer moest met een heel nieuwe kern aan de slag. We hadden tijd nodig om elkaar te leren kennen. Zoiets duurt toch makkelijk drie à vier maanden. Daarom was onze competitiestart niet zo best", zegt Hazurov in GvA.

"Nu zitten we op de juiste weg. In elke wedstrijd spelen we beter en beter. Dat geldt ook voor mij persoonlijk. Dus ja, ik ben best content. Maar geef ons nog een maand of twee en Lierse zal bij de beste tien ploegen staan."

Hazurov heeft zich intussen al goed aangepast aan het leven in België. "Ja, ik woon met mijn vrouw en zoontje van anderhalf in Lier. Lier is rustig, daar hou ik van. De drukte van een grootstad mijd ik liever. Ik groeide ook in een dorp op. Niet ver van de grens met Griekenland en Turkije. Maar dat opvliegende temperament dat Grieken en Turken kenmerkt, heb ik niet. Mijn vader is geboren in Macedonië."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21825 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties