Arsène Wenger heeft genoeg van Walcott

Arsène Wenger heeft genoeg van Walcott
Foto: © SC

Arsène Wenger is het beu dat de gesprekken over contractverlenging met Theo Walcott geen positief resultaat geven. De Arsenal-coach sluit niet uit dat hij binnenkort buiten de selectie staat. "Op dit moment verandert er niets, maar dat blijft niet eeuwig zo", stelt Wenger.

Het contract van de 23-jarige buitenspeler loopt volgende zomer af en zoals het er nu naar uit ziet, loopt Walcott dezelfde deur uit als Robin van Persie en Alex Song. De Franse oefenmeester heeft de hoop echter nog niet opgegeven. “Ik hoop nog steeds dat hij ervoor kiest te blijven.”

Doet Walcott dit echter niet, dan loopt Arsenal het risico dat Walcott voor niets de deur uitloopt. De transferperiode in januari is daarom de laatste kans voor de Gunners op compensatie. Of het jeugdproduct van Southampton vanavond in actie komt, wil Wenger niet bevestigen noch ontkennen. “Of hij vanavond speelt? Dat weet ik niet. Hij zit bij de wedstrijdselectie”, zegt Wenger over de Champions League-ontmoeting met het Franse Montpellier vanavond.



Het transferbeleid van Arsenal is op de Engelse velden al een tijdje onderwerp van gesprek. Naast Robin van Persie klaagde rechtsback Bacary Sagna eveneens openlijk over het huidige transferbeleid van zijn club. Bepalende spelers zijn vertrokken maar er zou geen noemenswaardige kwaliteit voor terugkomen.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties