'Kleine oorlog tussen Balotelli en Mancini'

Koen Schaaphok
| 4 reacties
'Kleine oorlog tussen Balotelli en Mancini'
Foto: © SC

We hebben al even geen verhalen over Manchester City-spits Mario Balotelli gehoord maar een nieuw Tevez-incident lijkt wellicht in de maak. De Italiaanse spits zou het nu serieus aan de stok hebben met trainer Roberto Mancini.

Balotelli kwam namens Manchester City niet in actie tegen Real Madrid in de levensbelangrijke Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid dinsdag. De Italiaan ontbrak zelfs volledig in de wedstrijdselectie van Manchester City Reden: Super Mario ging afgelopen weekend tot diep in de nacht uit. Dat de Italiaan weigert te stoppen met roken helpt ook niet veel. Balotelli wordt echter regelmatig gespot met een sigaret in de hand. De zaterdag voor de wedstrijd speelden de Citizens gelijk tegen Stoke City. Na de wedstrijd zette Balotelli het in de nachtclub op een vieren met bokser Amir Khan

Het kwam een dag voor de wedstrijd tot een confrontatie tussen beide lichtgeraakte Italianen, volgens de Daily Mail. Toen vertelde Mancini dat Balotelli niet zou worden opgenomen in de wedstrijdselectie maar dat hij wel moest meereizen naar Madrid. Ondanks dat met Mario Balotelli in de buurt een incidentje nooit ver weg is, bleef Mancini zijn landgenoot altijd trouw. Tot nu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties