Gerrard: "We moeten winnen tegen Manchester United"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Gerrard: "We moeten winnen tegen Manchester United"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Gerrard hoopt dat zijn club eindelijk een overwinning kan boeken dit weekend. Dan nemen ze het in eigen huis op tegen Manchester United. Een overwinning zou de club naar een reeks kunnen leiden, denkt de Engelsman.

De Reds bengelen onderaan het klassement met amper twee puntjes uit vier wedstrijden. Zondag nemen ze het op tegen Manchester United. Liverpoolaanvoerder Steven Gerrard hoopt op een overwinning. “Zodra de eerste driepunter binnen is, zullen de anderen volgen."

“Het is de grootste clash van de hele wereld. De Premier League is het grootste kampioenschap en Liverpool en United zijn de twee succesvolste clubs”, beweert de middenvelder. “Wij zijn op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen en er is geen betere club om tegen te winnen. Hopelijk zijn we dan vertrokken en kunnen we een reeks neerzetten.”

De wedstrijd tegen Manchester United zal de eerste thuiswedstrijd van Liverpool zijn sinds de publicatie van de resultaten van het nieuwe onderzoek naar het Hillsborough-drama. Sir Alex Ferguson vroeg de fans van de Mancunians reeds om respect voor de tegenstander. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties