Mourinho: "Chelsea zal Drogba nog missen"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Mourinho: "Chelsea zal Drogba nog missen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid-trainer Jose Mourinho denkt dat Chelsea een goede kans heeft om dit seizoen opnieuw Europees te schitteren. Al schat hij Didier Drogba een "onvervangbare" speler.

De excentrieke coach, die Chelsea in 2006 naar de Engelse titel leidde, denkt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Chelsea de Ivoriaan begint te missen. “Het gemis van Drogba wordt een groot verschil voor hen. Ik denk dat hij zelfs niet te vervangen is. Je kan goede spelers kopen en investeren maar er is slechts een Drogba.”, vertelt Mourinho, die duidelijk te spreken is over de Ivoriaanse international. “Drogba betekent cruciale momenten. Zoals in de finale van de Champions League. Toen stond hij daar. Als Chelsea thuis verloor, stond hij daar ook.”, aldus The Special One.

Aanvaller Drogba verliet de Blues na een verblijf van 8 jaar waarin hij drie Premier League-titels, vier FA Cups, twee League Cups en, in zijn laatste seizoen, de Champions League won. Hij vertrok naar het Chinese Shanghai Shenhua. In de finale van de Champions League was er een beslissende rol  voor hem weggelegd. Hij scoorde en maakte even later de beslissende penalty. Zijn 157e en laatste goal voor Chelsea. Toch denkt Mourinho dat Di Matteo met de huidige kern ook een goede kans maakt. “Het is een goed team met goede spelers. Ze zijn nog steeds de Europese kampioenen.”, besluit Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties