Mpenza: "Voel me nog goed voor eerste klasse"

Mpenza: "Voel me nog goed voor eerste klasse"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emile Mpenza weet maar niet van ophouden. Van Engeland tot Azerbeidzjan, de 34-jarige aanvaller wil kost wat kost nog aan de bak blijven. Ook al kwam het deze zomer niet tot een akkoord met Waasland- Beveren.

De Brusselaar zelf zegt dat het aan het overaanbod van vrije spelers ligt. "Er zijn te veel spelers op de markt. Ik ben slachtoffer, net als Wesley Sonck en Thomas Chatelle", vertelt hij aan het Belang van Limburg.



Het zag er lange tijd naar uit dat de ex-international de zoveelste aanwinst van promovendus Waasland-Beveren ging worden. Het kwam echter niet tot een akkoord tussen de twee. "De voorzitter wilde me doen tekenen, maar ik was er fysiek nog niet klaar voor. Hij bleef aandringen, zodat ik mee op stage ben geweest. Daar moest ik meteen drie wedstrijden spelen in vijf dagen! Ik wist meteen dat het niets zou worden. Het verbaast me niets dat er intussen al een aantal spelers weer vertrokken zijn.

Zichzelf onderschatten doet Mpenza niet. "Ik voel mij nog goed voor eerste klasse. Ik zou mijn carrière graag beëindigen bij Excelsior Moeskroen of KV Kortrijk.", besluit Emile Mpenza

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties